|
|||||||
| Zarejestruj się | Galeria Foto | FAQ | Lista użytkowników | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze wiadomości | Zaznacz fora jako przeczytane |
| Archiwum "Wieści z orientalnych scen" Imprezy, które już się odbyły. Wspomnienia, komentarze po warsztatach i występach. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu |
|
|
||||
|
||||
|
ZMIANA TERMINU!!! (Dane uzupełniono) Warsztaty tańca orientalnego z Donyą Rashidą (Moniką Marchel)17.04.2010 Wrocław Zapisy wciąż trwają!!! ![]() Program: 11:00 – 14:00 - "Rytmy i kombinacje z zillsami (W1) 14:30 – 16:30 - "Jungle Queen” (W2) Opis: W – 1 "Rytmy i kombinacje z zillsami"(warsztat 3-godzinny) -to podróż w krainę zillsów zarówno dla osób początkujących, jak i nieco bardziej zaawansowanych. Poznamy 13 rytmów i nauczymy się odpowiednich kroków i kombinacji. Otrzymacie skrypt, który ułatwi Wam ćwiczenie w domu. Każdy uczestnik warsztatów musi mieć swoje zillsy. W – 2 "Jungle Queen" (warsztat 2-godzinny), min. 6 miesięcy nauki. ta nowoczesna choreografia może stać się punktem kulminacyjnym Waszego występu na dużej scenie. Duża partia tańczona jest na podłodze-wskazane nakolanniki i spodnie. Zapraszamy na stronę http://www.do-tanca.pl/ gdzie można zakupić nakolanniki ![]() Ceny: W- 1 95zł - 1 warsztat W-2 75zł - 1 warsztat W–1 + W–2 160zł - 2 warsztaty Dla klientów RENNu zniżka 50% po okazaniu ważnego karnetu na dowolne zajęcia. Zanim dokonasz przelewu zapisz się na listę ![]() Opłaty należy dokonać osobiście w siedzibie Szkoły Tańca RENN, bądź na konto nr. podany na stronie Szkoły www.taniec.renn.pl ( w treści napisać jaki temat/poziom, imię i nazwisko oraz numer telefonu kontaktowego) osoba, która nie podaje numeru telefonu nie będzie powiadomiona o ewentualnych zmianach... 1. O udziale w warsztatach decyduje kolejność zgłoszeń 2. Liczba miejsc ograniczona 3. Wniesionych płatności nie zwracamy. 4. Rezerwację miejsca stanowi wyłącznie dokonana płatność. 5. Organizator zastrzega sobie możliwość odwołania niektórych lub wszystkich warsztatów w przypadku nie zgłoszenia się wystarczającej liczby uczestników ( osoby, które wniosły płatność otrzymają zwroty). Miejsce: Szkoła Tańca RENN - WROCŁAW DRUGIE WEJŚCIE(tylko w weekendy) ul. Kazimierza Wielkiego 27 Wrocław tel./fax: 071 78 88 901 tel. kom.: +48 0 502 36 46 86 taniec@renn.pl AUTOBUSY: K, 132, 142, 144, 149, 243, 245, 247, 253, 257, TRAMWAJE: 3, 4, 6, 7, 10, 12, 14, 20, 22, 24,
Warsztaty z Hayal 12.09.2010 Wrocław Warsztaty z Anią Redlin 09-10.10.2010 Wrocław Warsztaty z Jamilah 02.10.2010 Wrocław Warsztaty z Izą Łogonowicz 24.10.2010 Wrocław Warsztaty z Jasmin Wachowiak i Kasią Wronką 6-7.11.2010 Wrocław Warsztaty z Quesse 20-21.11.2010 Wrocław Ostatnio edytowane przez Kaczuszka23 : 27-02-2010 21:51. |
|
|
||||
|
||||
|
Właśnie uskuteczniłam przelew, ale system mówi mi, że wpłata dojdzie dopiero jutro... mam nadzieję, że mimo wszystko załapałam się wciąż na tę niższą cenę
Ach... wszystko na ostatnią chwilę![]()
|
||||
|
||||
|
A ja mam pytanie do wrocławianek: jak najdogodniej dostać się do miejsca warsztatów z Dworca Głównego PKP?
Przez 2 kolejne dni, z powodów koncertowych , nie będę się logować na forum, dlatego już teraz dziękuję za wszelkie pomocne info ![]()
Whatever you do, do it with passion!![]() Pt, 6/08/2010: Od ponad miesiąca jestem na licznych wyjazdach służbowych oraz prywatnych i z natłoku innych zajęć nie mam czasu zaglądać na forum, dlatego przepraszam wszystkie zainteresowane osoby za brak kontaktu ze mną. Jeśli ktoś ma do mnie pilną sprawę proszę o PW/maila/sms - w wolnej chwili postaram się odpowiedzieć. Pozdrawiam!
|
|
|
||||
|
||||
Jeśli to akutalne i rozkład jazdy się nie zmienił to: AUTOBUSY: K, 132, 142, 144, 149, 243, 245, 247, 253, 257, TRAMWAJE: 3, 4, 6, 7, 10, 12, 14, 20, 22, 24, Kierowac się na Kino Helios... Jeśli chcesz to będę odbierała Monikę z dworca -tylko jeszcze nie wiem, dokładnie o któej godzinie mogłabym Cię zabrac ze soba autem ![]()
Warsztaty z Hayal 12.09.2010 Wrocław Warsztaty z Anią Redlin 09-10.10.2010 Wrocław Warsztaty z Jamilah 02.10.2010 Wrocław Warsztaty z Izą Łogonowicz 24.10.2010 Wrocław Warsztaty z Jasmin Wachowiak i Kasią Wronką 6-7.11.2010 Wrocław Warsztaty z Quesse 20-21.11.2010 Wrocław |
|
|
||||
|
||||
|
Ej, no pewnie że bym chciała Szczegóły na priv!
Whatever you do, do it with passion!![]() Pt, 6/08/2010: Od ponad miesiąca jestem na licznych wyjazdach służbowych oraz prywatnych i z natłoku innych zajęć nie mam czasu zaglądać na forum, dlatego przepraszam wszystkie zainteresowane osoby za brak kontaktu ze mną. Jeśli ktoś ma do mnie pilną sprawę proszę o PW/maila/sms - w wolnej chwili postaram się odpowiedzieć. Pozdrawiam!
|
|
|
||||
|
||||
|
A to może mnie też?
Tyle że ja będę dopiero o 10.30 i właśnie nie wiem czy nie przyjechać wcześniejszym pociągiem na wszelki wypadek...
|
|||
|
|||
|
Kochane,
niestety PKP zmieniło rozkład jazdy, zaś warunki pogodowe-niestety-nie sprzyjają wyprawie o godz.4.00 do Wrocławia... ![]() Długo wahałyśmy się z tą decyzją ...W związku z tym wraz z Martą postanowiłyśmy przełożyć warsztaty na bardziej dogodny dla wszystkich termin-może wiosna? Przepraszamy jednocześnie wszystkie Panie, które sobie ten dzień rezerwowały i cieszyły na w-ty. Postaram się to Wam wynagrodzić ![]() Do zobaczenia! |
|
|
||||
|
||||
|
Jestem już we Wrocławiu
![]() ![]() Serce mi pęka Mam pozajmowane wszystkie weekendy do maja ![]() ![]() ![]() Termin bardziej dogodny po prostu nie istnieje ![]()
|
||||
|
||||
|
wpadnij do nas jeśli nie będziesz miała co ze sobą zrobić. a jak będziesz miała, to też wpadnij
zrobisz rekonesans przed marcowymi warsztatami ![]() tak swoją drogą, to ta pogoda jest do bani. też nam kilka rzeczy nie wyszło z jej powodu ![]() szkoda, że Donya nie przyjedzie, fajowe są wrasztaty z zillsami (wiemy z doświadczenia). Mamy nadzięję, że uda wam się jeszcze spotkać. Kibicujemy ![]()
Najbliższe wydarzenia w An Najmie: Wykłady An Najma WOO oraz Darbuka to rytm... z Abu Kadarem - 26 września 2010 1 rodziny An Najmy - An Najma WOO, Djamila Azhar, impreza z tortem, hafla - 9-10 października 2010 Kathak z Arturem Przybylskim - 17 października 2010 |
|
|
||||
|
||||
|
Właśnie najbardziej mi żal tych warsztatów samych, bo zrobić to mam co
Ale chyba mnie zillsy z Donyą ominą jednak ![]()
|
||||
|
||||
|
Ja również bardzo żałuję tych warsztatów z zillsami i mam nadzieję, że kolejny zaproponowany termin będzie mi odpowiadał.
Rozumiem jednak Donyę i Martę i wiem, że na pewno była to dla nich niełatwa decyzja.
|
|
|
||||
|
||||
|
Termin zmieniony i zapisy wciąż trwają gdyż są jeszcze wolne miejsca na oba warsztaty
![]()
Warsztaty z Hayal 12.09.2010 Wrocław Warsztaty z Anią Redlin 09-10.10.2010 Wrocław Warsztaty z Jamilah 02.10.2010 Wrocław Warsztaty z Izą Łogonowicz 24.10.2010 Wrocław Warsztaty z Jasmin Wachowiak i Kasią Wronką 6-7.11.2010 Wrocław Warsztaty z Quesse 20-21.11.2010 Wrocław |
|
|
||||
|
||||
|
Witajcie!
Właśnie przed chwilką dostałam maila od Donyi. Napisała mi, że musi odwołać wszystke warsztaty - łącznie z tym we Wrocławiu. Wszystkie dziewczyny, które opłaciły warsztaty proszę o kontakt mailowny na adres; taniec@renn.pl W treści wpiszcie imie, nazwisko oraz numer konta na jakie zostanie wa zwrócona opłata. Oraz napiszcie proszę , że chodzi o odwołane warsztaty z Donyą, aby w szkole wiedzieli o co chodzi. Jeszcze raz bardzo Was przepraszam....
|
|
||||
|
||||
No to jednak znowu się nie udało odbyć warsztatów z zillsami...Cóż, chyba czas zacząć pobrzękiwać coś samemu w mieszkaniu. Tylko co na to sąsiedzi?![]()
|
|
|
||||
|
||||
|
Nie martw się zillsy będą...Poczekac tylko będzie trochę trzeba....
![]() Już ja się o to postaram....
|
|
||||
|
||||
|
A kiedy będą realizowane przelewy?
|
||||
|
||||
|
Odpowiedziałam na priv
![]()
![]() |
| Obecnie 1 osób przegląda ten temat (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia tematu | |
|
|